Alexis   

voor vrouwen die te maken hebben met een vorm van autisme.

begeleiding

 

1 op 1 coaching, op mijn kantoor in heerhugowaard, tijdens een wandeling in het bos of strand

cursus

 

via een cursus die past bij dat stukje wat jij nodig hebt om weer verder te gaan waarbij ook live gesprekken zullen plaatsvinden

op welke manier kan alexis hulp bieden

online

 

Via skype of zoom zijn ook prima coachingsgesprekken te doen

via workshops of bijeenkomsten

 

regelmatig worden er bijeenkomsten en workshops gepland waar je met lotgenoten kunt praten

Over mij

Ik  ben Wendy Alex en ben verpleegkundige en life caoch.

Moeder van 3 kinderen waarvan een met PDD NOS en ADD.

 

Door 28 jaar als verpleegkundige  te hebben gewerkt in verschillende settings van de zorg en thuis heb ik veel ervaring opgedaan met verschillende vormen van autisme en wat je als ouder en partner tegen kunt komen.

 

 Ik heb me vaak machteloos, in een hokje gedrukt  en slecht gevoeld als moeder en vrouw en gevochten, gezocht en verdedigd.

 

Omdat ik anders wilde gaan kijken en vooral ook wilde begrijpen ben ik opleidingen gaan volgen,en alles wat er maar was over autisme, maar vooral ook over zelfontplooing en omgaan met mijzelf gaan lezen, cusussen  gaan volgen en opleidingen gedaan en heb  in 2019 een opleiding tot life coach gevolgd .

 

Door de jaren heen heb ik ontelbare gesprekken gehad met andere vrouwen en heb geluisterd naar de problemen die zij tegenkwamen. Inmiddels heb ik al veel vrouwen kunnen helpen om zichzelf te kunnen blijven of worden  en zijn er veel gesprekken gevoerd waaruit een passende manier kwam om met de situatie om te gaan.

 

Ik geef geen adviezen over hoe jij zou MOETEN omgaan met je echtgenoot, vriend of kind. Want elke vorm van autisme is weer anders , elke man of kind is weer anders en  elke vrouw is anders.

 

Wat ik wel doe is luisteren, samen kijken naar een situatie en daarin de opossing zoeken die het beste bij JOU past en daarbij mijn kennis en ervaring gebruiken.

 

 

 

In deze wereld waarin veel om uiterlijk vertoon, sociale aanwezigheid en sociaal zijn draait loop je tegen veel dingen aan die anders gaan dan bij je vrienden.

Er wordt veel geschreven en gepraat over autisme  maar er wordt vaak weinig aandacht gegeven aan hoe jij je voelt, hoe jij naar oplossingen zoekt en naar hoe jij als vrouw hier mee omgaat. en van anderen krijg je vaak adviezen waar je niks mee kunt.

Je voelt je soms onbegrepen en eenzaam  voelen of bent jezelf kwijtgeraakt in het aanpassen.

Hierbij kan Alexis  coaching je helpen om hier mee om te gaan.

 

I f you change the way you look at things, the things you look at change..Dr Wayne Dyer

Samenleven met iemand met een vorm van autisme heeft  zoals PDD NOS of ADD heeft veel invloed op jou als vrouw, moeder, vriendin of echtgenote .

Maak nu gratis kennis met Alexiscoaching door  het e-book aan te vragen.