You're braver than you believe,

Stronger than you seem and

Smarter than you think......

winnie de pooh

 

Iedereen zoekt naar balans in zijn of haar leven. En soms word die balans verstoord door iets of iemand in ons leven.

Bij Life coaching gaat  het om die disbalans samen op te sporen en uitzoeken hoe dat weer in balans kan komen. Dat klinkt simpel en vaak is het dat ook.

Soms heb je maar 1 gesprek nodig om tot de oplossing van een probleem te komen, soms een paar meer. De oplossing zit vaak al in je en bij Alexis coaching gaan we respectvol en oordeelloos met je op zoek naar die oplossing.

 

Life coaching is voor iedereen. Of je nou niet lekker in je vel zit , of dat je directeur van een bloeiend bedrijf bent maar net nog iets mist in je leven of niet meer kunt functioneren op je werk, samen kijken naar wat er niet goed zit is voor elk mens weggelegd.

Life coaching is voor iedereen. kleur, leven,geloof , of seksuele voorkeur( wel met volwassenen) is niet belangrijk.

 

Bij Alexis coaching kan gebruik worden gemaakt van NLP, methoden van verschillende vooraanstaande coaches bijv Anthony Robbins , Marianne Williamson e.a.

 

Life coaching is geen therapie en heeft in de meeste gevallen geen lange tijd nodig.

Na het kennismakingsgesprek volgt er een advies waarbij ook de kosten worden berekend en word er op papier een afspraak gemaakt voor het pakket dat er waarschijnlijk nodig is om tot een goede oplossing te komen.

Mocht er toch meer tijd nodig zijn na de vooraf afgesproken tijd dan zal daar een nieuwe afspraak voor worden gemaakt.

Geen vage afspraken maar eerlijk en duidelijk naar elkaar toe.