Alexis coaching staat voor persoonlijk contact en voor online contact, via gesprekken en cursussen .Een afspraak is zo gemaakt, of dat nou gaat om een gesprek bij een kop thee of koffie of via een online omgeving, alles is mogelijk.

 

#Er zijn verschillende cursussen in ontwikkeling deze komen binnenkort online!

 

Alexis coaching gaat niet om een vast lijstje krijgen waardoor je gelukkig wordt of een situatie veranderd. Alexis coaching gaat om samen een bij jou passende manier vinden om anders met een situatie of probleem om te gaan en natuurlijk bied Alexis daar verschillende manieren voor om de voor jou beste manier te ontdekken.

 

Soms blijken er zoveel andere dingen goed te gaan in het leven dat er maar op een  gebied onrust is. Door deze gebieden te filteren en te bekijken wordt vaak duidelijk waar het zit dat er iets uit balans lijkt te zijn.

 

Ook is Alexis extra getraind in het onderwerp autisme coaching. Niet alleen met lesstof uit de boeken maar ook met veel ervaring, persoonlijk en op werkgebied.

Voor mensen met autisme maar ook voor werkgevers,collega s, partners of ouders kan Alexis een  handvat bieden om met autisme om te gaan in deze wereld.

een partner, kind of werknemer met een autisme stoornis kan veel onrust brengen, maar met de juiste benadering of kijk kun je ook veel onrust voor zijn.

Bij jezelf maar ook bij een ander.